Koerier 123: Combinatie Verweij-De Haan

Koerier 123: Combinatie Verweij-De Haan
Model: 123
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 25,00
Excl. BTW: € 25,00
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Koerier 123

Vier Seizoenen Nestspel op de Grote Fond

Combinatie Verweij-De Haan, Mijdrecht

Koerier 123 is geheel gewijd aan de Combinatie Verweij-De Haan uit Mijdrecht, die sinds 2013 actief is. Michel Verweij en Peter de Haan hadden ieder voor zich al naam gemaakt op de grote fond en kweekten al enkele jaren samen. Door samen te gaan vliegen konden zij intensiever duiven houden in de beperkte tijd naast gezin en werk.

Op het vlieghok bij Michel bleven de successen komen, terwijl ze serieus investeerden in het kweekhok bij Peter, niet alleen door aanschaf maar ook door vliegers tijdig op de kweek te zetten.

In 2015 deed de combinatie voor het eerst mee op de ZLU-vluchten. Het werd meteen een succes, met als hoogtepunt de internationale overwinning die Balotelli haalde op Agen. Hun absolute topjaar tot nu toe was het seizoen 2017.

De Koerier heeft de combinatie Verweij-De Haan lange tijd gevolgd en maakt in deze film samen met Michel en Peter de balans op van vier seizoenen ZLU. Welke successen behaalden zij op de marathonvluchten, welke kampioenschappen sleepten ze binnen? En wat is hun systeem?

In deze uitgebreide reportage krijgt u een blik op het nestspel dat deze “vrienden van de verre vluchten” het jaar rond beoefenen: winter, lente, zomer en herfst.

oktober 2018 / speelduur: ± 102 minuten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koerier Duivenfilms © 2024