Koerier 054: Orléans 2001 – Comb. Colijn-Ganus – Hans van der Sluis

Koerier 054: Orléans 2001 –  Comb. Colijn-Ganus – Hans van der Sluis
Model: 054
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 25,00
Excl. BTW: € 25,00
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Koerier 54

Nationale Derby der Junioren 2001

Wat de laatste totale lossing in Orléans had moeten worden, ging vanwege een hittegolf niet door. In plaats hiervan filmden wij in Orléans de Zuid-Nederlandse lossing van 44.000 duiven. Het zou een van de zwaarste Orléans-vluchten uit de geschiedenis worden, maar niettemin bleek het een prachtige vlucht, met maar weinig verliezers.

Combinatie Colijn-Ganus, Nieuwendijk

In het jongeduivenseizoen 2001 speelde de combinatie Colijn-Ganus zich in de kijker dankzij de 1e en 2e plaats op de NPO-vlucht vanuit Etampes, tegen 30.000 duiven.

Hans & Peter Colijn horen al jaren tot de generaal kampioenen van Afdeling Brabant 2000. Hun duiven zijn grotendeels afkomstig van de Amerikaan Mike Ganus.

Zij spelen de jongen op de deur. Het hok is zo gebouwd dat het moderne jongeduivenspel er optimaal gespeeld kan worden. Wij laten u dit zien!

Hans van der Sluis, Kockengen

Al meer dan veertig jaar is deze wereldwijd bekende duivenarts tevens fanatiek duivenmelker. Door zijn drukke praktijk heeft Hans zich gaandeweg toegelegd op de zware fond, waarop hij samen met verzorger Piet Vogelzang talloze successen behaalde op nationaal en internationaal niveau.

We bezochten zowel zijn praktijk als zijn duivenhokken. Hans deelt met ons zijn inzichten over de voorbereiding op de wedvluchten, over voeding en over zin & onzin van medische begeleiding.

september 2001
 

Koerier Duivenfilms © 2024