Koerier 098: Gebr. Fanger – Comb. Vredeveld-Leemhuis 2

Koerier 098: Gebr. Fanger – Comb. Vredeveld-Leemhuis 2
Model: 098
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 25,00
Excl. BTW: € 25,00
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Koerier 98

Gebroeders Fanger, Badhoevedorp

Frans & Hanny Fanger zijn langzamerhand uitgegroeid tot een van de tophokken in Nederland. Ze stonden menig maal op het podium bij de nationale kampioenen NPO en WHZB.

In 2012 sleepten ze weer de ene na de andere teletekstvermelding in de wacht; de kroon op hun werk was de eerste plaats op nationaal Tours met hun duivin Romy. Hun vierde nationale overwinning in successie! Van hun andere klasseduiven noemen we Isabel en Ace Devil.

De broers behalen deze prestaties op een vrij kleine accommodatie achter de duivensportzaak die zij sinds jaar en dag runnen en waar de klanten graag komen “duivenmelken”.

We volgen Frans & Hanny bij de verzorging en de training, en besluiten met de thuiskomst uit Argenton.

Combinatie Vredeveld-Leemhuis, Steenwijksmoer

DEEL 2: DE OUDE DUIVEN

In Koerier 95 zag u de nieuwe hokken van Harm Vredeveld & Robert Leemhuis en het spel met de jonge duiven. In dit vervolg staan de oude duiven centraal en kijken we wat er sinds ons eerste bezoek veranderd is.

We beginnen met de aankomst van de dagfondvlucht uit Sens. Ook volgen we de training van de oude doffers en duivinnen. Harm & Robert laten ons natuurlijk ook uitgebreid enkele van hun topduiven zien.

augustus 2012 / speelduur ca. 120 minuten

Koerier Duivenfilms © 2024