Wordt abonnee!

NEEM EEN ABONNEMENT OP KOERIER DUIVENFILMS EN GENIET VAN DE VOLGENDE VOORDELEN:

•  U betaalt binnen Nederland geen € 75.00 maar slechts € 70.00 voor drie afleveringen; abonnees binnen de EU betalen € 75.00 in plaats van € 78.00.

U krijgt deze afleveringen direct na verschijning automatisch toegestuurd. De drie afleveringen van 2018 kunt u verwachten in de eerste week van juni (Koerier 121), de eerste week van augustus (Koerier 122) en de laatste week van september (Koerier 123);

U krijgt korting op de KoerierSpecial (Koerier 124), die eind november verschijnt, en op eerder verschenen films.

Abonnee worden is simpel; meldt u aan bij koerierduivenfilms@live.nl, betaal de contributie vooraf, via overschrijving van het juiste bedrag of met de acceptgiro die wij u op verzoek toesturen, en dan valt begin juni Koerier 121 vanzelf bij u in de bus. Onze bankgegevens vindt u hier.

Uw abonnement opzeggen is al even eenvoudig; de Koerier doet niet aan stilzwijgende verlenging, u hoeft ook niet drie maanden van te voren op te zeggen, en u bent pas abonnee als u betaald heeft. We stellen het wel op prijs als u laat weten dat u geen abonnement mee wilt.

 

In 2018 zijn al twee afleveringen verschenen:

Koerier 121 met Bart & Nance van Oeckel uit het Antwerpse Oud Turnhout en Koerier 122 met Henri van der Linde uit Sint Jansklooster en Luc De Laere uit het Belgische Anzegem.

 

 

Koerier Duivenfilms © 2019